Activiteiten in de natuur

Kroatië heeft enkele van de mooiste natuurparken ter wereld, wij hebben een speciale natuur route waar u deze mooie parken kunt bezoeken.
U kunt de activiteiten die u wilt doen doorgeven bij de boeking maar ook ter plekke op het schip.
Wel kunnen wij een betere prijs bieden als u het op voorhand al aan ons door geeft.Bezoek Plitvice nationaalpark

In 1979 plaatste UNESCO dit prachtige park op de Werelderfgoedlijst dit is dan ook een pareltje wat je echt moet bezoeken.
In de bergen van midden-Kroatië komen meerdere riviertjes en ondergrondse waterwegen samen in zestien meren die het pronkstuk zijn van dit park. Het park is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste toeristenbestemmingen in Kroatië. 


Bezoek Krka nationaalpark

Krka nationaalpark word ook vaak de Krka watervallen genoemd.
Al is er veel meer te zien dan alleen de watervallen zo zijn er ook meren, eilanden, kloosters en Romeinse overblijfselen te vinden.

Het park ligt ten oosten Van Sibenik.


Bezoek Biokova Natuurpark met Sky Walk

Het Biokovo gebergte vind je langs de kust van Makarska. Wat Biokovo zo uniek maakt, is de steile berghelling zeer dicht bij de kust. Dit is iets wat je maar op weinig plekken in Europa vindt.
En wat recent gerealiseerd is in het park is de "Heavenly Promenade" of te wel "Sky Walk Biokovo" dat is een hoefijzervormig uitkijkpunt van een klif met een glazen wandeloppervlak. Vanaf de Sky Walk heb je een prachtig uitzicht over de gebergte, eilanden en de zee.

In het park vind je ook de berg Sveti Jure met een hoogte van 1762m is dat de twee na hoogste berg van Kroatië, met helder week kan je zelf het Gargano gebergte in Italië zien.


Krknjasi /Blue Lagoon 

De lagune is enorm populair door de de verschillende kleuren blauw in het water.
Het geeft het gevoel dat je in het paradijs bent.

E-mailen
Info
Instagram