Covid 19

Helaas is covid-19 nog steeds een probleem in de wereld maar met de komst van het vaccin zou er straks weer meer mogelijk moeten zijn..
Croatian Cruising neemt zijn verantwoordelijkheid en heeft goed naar de schepen gekeken.
De indeling van het meubilair is ruimer opgezet op de schepen waar dat mogelijk is om zo de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.
Ook word er vaker schoon gemaakt zoals de salons, zonnebedden maar ook de hutten.

Ook zullen er zuilen staan met hand desinfectans zodat bij binnenkomt van het schip de handen gedesinfecteerd kunnen worden maar ook bij binnenkomst van de salons. Zodat we met zijn alle zo hygiënisch mogelijk zijn.

Waarom is het toch verantwoord om op reis te gaan?
Als je een jacht chartert ben je met je eigen groep aan boord van het schip, je leeft met elkaar in je eigen bubbel zolang je aan boord bent.
Op de crew na is er verder niemand aanwezig op het schip. De crew is actief bezig om zo hygiënisch mogelijk te werken en ze zijn daar ook in getraind. Wij zullen het eten serveren aan tafel in plaats van het gebruik van een buffet.

Regels Kroatië
Momenteel zijn de regels in Kroatië dat je een masker moet dragen in het openbaar en publieke plaatsen waar je contact met andere mensen hebt.
Winkels, kappers/schoonheidsspecialiste, gemeente loketten enz.  
Maar de verwachting is dat later in het jaar een mondkapje niet meer nodig is.

Heeft u nog andere vragen neem dan gerust contact met ons op.

Voor een actueel beeld van de huidige situatie in Kroatië kunt u deze website bekijken.

E-mailen
Info
Instagram