Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)


Privacy
De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt sinds 25 mei 2018 voor de hele Europese Unie. Internationaal heet de wet General Data Protection Regulation (GDPR).
Wij begrijpen de zorgen over hoe gegevens opgeslagen, verzonden en gebruikt kunnen worden door bedrijven. Wij zorgen ervoor dat we ons aan alle wet- en regelgeving houden van de AVG. U kunt vertrouwen dat wij de juiste maatregelingen nemen om uw gegevens te beschermen. 

Welke informatie over u bewaren wij?
De informatie dat wij bewaren hangt af van uw contact met ons. Als u een boeking bij ons maakt zullen wij meer informatie nodig hebben dan wanneer u alleen informatie bij ons aanvraagt. Afhankelijk van uw contact met ons is het mogelijk dat wij de volgende informatie van u vragen: persoonlijke gegevens zoals naam, adres, e-mailadres, geboortedatum, telefoonnummer, gegevens van identiteitsdocumenten en reisvoorkeuren.
Als u aanvraag leidt tot een boeking zullen wij uw gegevens bewaren, als contact blijft bij informatie opvragen hebben wij geen reden om uw gegevens te bewaren.

Wanneer delen wij uw persoonlijke gegevens?
Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw boeking.
Uw Naam en eventuele dieet wensen of andere speciale wensen zullen wij uiteraard delen met het schip wat u chartert.

Hoe bewaren wij uw persoonsgegevens
Al uw gegevens zullen wij offline bewaren

Overige informatie
Mocht u meer informatie willen hoe wij uw gegevens beschermen neem dan gerust contact met ons op dat kan via ons contact formulier of u kan ons mailen info@croatiancruising.nlE-mailen
Info
Instagram