• Voorpagina Corsario
 • Zlatni rat
 • Gulet Andi Star
 • Luxe jacht Ohana
 • Corsario
 • Andi Star
 • Luxe jacht Yolo
 • Corsario
 • Luna
 • Dubrovnik
 • Bora Bora speedboot
 • MS Lady Gita
 • MS Lady Gita

 

Wij helpen u bij het vinden van het perfecte schip passend bij u wensen, daarbij kijken wij naar het formaat van uw groep en uw gewenste kwaliteit standaard. 
Mocht u iets wensen wat u niet op onze website kan vinden, neem dan ook contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk in Kroatië dus er valt altijd iets te regelen.

Wij helpen u met het vinden van een passende route. Of u nu liever wilt genieten van de natuur, pareltjes van Kroatië of bijvoorbeeld een route gekozen door de kapitein? Alles is mogelijk. Elke dag is een avontuur met een nieuwe omgeving en bezienswaardigheden. Ook kunnen wij helpen met het vinden van leuke excursies aan land.

Wij briefen de crew voor dat u aankomt met de dagplanning en de gewenste route. Ook geven wij eventuele wensen betreft het eten of andere voorkeuren door.
Zodat u zodra u aan boord komt onbezorgd kan genieten. Mocht er toch nog wat zijn wat onze aandacht vereist tijdens uw reis kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk hier onze schepen

Onze schepen

In onze vloot bieden wij diverse schepen aan zo is er voor iedereen een geschikt schip en voor elke groep met een maximum van 46 gasten een passend schip. Wij hebben onze schepen opgedeeld in verschillende categorieën zodat u gemakkelijk een keuze kan maken. U vind al een trip vanaf €482,15 per persoon per week.

 

Ontdek Kroatië

Ontdek Kroatië

Kroatië ligt aan de Adriatische zee en heeft een 1778 km lange kustlijn en 1185 eilanden. Kroatië komt ook steeds vaker voor in lijstjes met de mooiste vakantie bestemmingen. En dat is niet voor niks want het land is erg veelzijdig. Het heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur, mooie stranden en een heerlijke keuken. Kroatië is daardoor een ideaal vakantie land.

KORTING!
Binnenkort vindt u hier weer de beste deals!

 

Bekijk onze Zakelijke Cruise

Zakelijke Cruise
Naast het boeken van een schip voor een heerlijke vakantie zijn er een aantal schepen ook beschikbaar als een zakelijke optie. Wij helpen u graag met het organiseren van bijvoorbeeld een teambuildingweek, strategieweek of een training. Aan boord van een schip vindt u de ideale combinatie van business and pleasure.
Wij hebben schepen beschikbaar voor 12 gasten maar ook voor 38 gasten. Alles is mogelijk.

Bekijk onze Cabin Cruises

Cabin Cruise
Het is al mogelijk om een trip te boeken vanaf € 600 per persoon per week. Naast dat wij charter cruises verkopen bieden wij ook de mogelijkheid om een een cabin te boeken voor een schip.
Dat is mogelijk voor onze schepen in onze traditionele categorie
In de categorie Traditioneel is de optie half board (ontbijt + lunch) meegenomen in de prijs. 

Bekijk onze covid pagina

Covid-19 proof
Vakantie vieren aan boord van een schip is op het moment de veiligste optie. U bent veilig in de bubbel van uw groep, Als u weet dat niemand van uw medereizigers covid-19 heeft kunt u genieten van uw vakantie aan boord van één van onze schepen. Omdat Kroatië meer dan 1000 onbewoonde eilanden heeft is er altijd een baai of strand waar u helemaal alleen bent.
Actuele informatie vindt u hier.

 

Bekijk onze routes

Routes
Wij bieden verschillende routes aan. Zo is er voor iedereen een passende route. Wil je tijdens je trip vooral de cultuur van Kroatië opsnuiven? Kies dan voor de culturele route met o.a 2 dagen Dubrovnik. Ben je meer iemand die graag geniet van de natuur? Dan hebben wij ook een route langs de vele nationale parken van het land. Maar ook een strand of feestvakantie is mogelijk.

Bekijk onze Cruise & Fiets cruise

Cruise & Fiets
Ontdek Kroatië niet alleen aan boord van één van onze schepen maar ontdek Kroatië ook vanaf de fiets. Wij bieden in samenwerking met onze partner diversen tours aan onder begeleiding van een professionele gids. 
Onze partner organiseert al meer dan 20 jaar fiets vakanties aan de Kroatische kust. 

Bekijk onze Hike Cruise

Cruise & Hike
Wij bieden in samenwerking met onze partner diversen hike tours aan onder begeleiding van een professionele gids. Ontdek de prachtige natuur van Kroatië tijdens deze actieve vakantie. Onze partner organiseert al meer dan 20 jaar hike vakanties aan de Kroatische kust. 

 

Bekijk onze Duik Cruise

Duik & Cruise
Wilt u genieten van een duik vakantie aan de Adriatische zee? Wij bieden u een 7 daagse cruise aan op ons schip Vranjak. Vranjak is speciaal gebouwd voor de duiksport en heeft alle duik apparatuur aan boord. Vanaf €890 per persoon inclusief full board ontdekt u Kroatië van onder de waterspiegel.

Bekijk de activiteiten in Kroatië

Activiteiten
Tijdens uw cruise kunt u allerlei activiteiten doen. Excursies, wandeltoer, quad rijden, parasailen, fietsen, kajakken zijn enkele van de vele opties. U kunt bij uw boeking door geven wat u graag zou willen doen. Maar als u liever ter plekke wilt boeken kan dat natuurlijk ook.

Gegarandeerd vertrek!

Gegarandeerd vertrek!

Boek nu een cabin cruise aan boord van één van deze prachtige luxe schepen.  Het is een genot om aan boord van deze jachten te verblijven.
Geniet van uw cruise op de Adriatische zee en van uw verblijf aan boord.
De cruises in de categorie gegarandeerd vertrek gaan sowieso door deze zomer.

Klik hier voor Villa's & Huizen

Villa's & Huizen

Naast dat het heerlijk is om te cruisen in Kroatië is het verblijf aan land natuurlijk ook heel erg fijn.
Als u na uw cruise nog langer wil genieten van Kroatië en wenst uw vakantie te verlengen? Dan kan dat in één van onze villa's of huizen.
En natuurlijk is het mogelijk om los uw verblijf te boeken. 
E-mailen
Info
Instagram